Egy ház sikeres eladásának, bérbeadásának alapvetően fontos eleme az első benyomás. Ez nem akkor éri az érdeklődőt, amikor ellátogat lehetséges új otthonába, hanem amikor meglátja egy ingatlanhirdető oldalon a róla készült képeket. Ezeket gyakran nem a tulajdonos készíti, hanem az ingatlanügynök, aki sajnos csak azzal tud gazdálkodni, amit ott talál. A Bored Panda válogatásából szemezgettünk.

Lehetséges, hogy bizonyos körökben ez kifejezetten előnyt jelent, de gyanítom, hogy többen vannak azok, akik nem terveznek sátánista szertartást végezni a nappalijukban. Esetleg egy szőnyeg eladhatóbbá tette volna ezt a házat.

Forrás: terriblerealestateagentphotos

Egy jó ingatlanfotó megidézi az otthon melegét, de ez már kissé túlzás. Persze előfordulhat, hogy a nagymosás közepette káosz alakul ki, de így hirdetni a lakást igencsak merész húzás.

Forrás: terriblerealestateagentphotos

Vajon mennyire stabil ennek a háznak a szerkezete, ha láthatóan az erkélyre kilépni is életveszélyes? Ugyanakkor a kerti grillezések alkalmával akár még praktikus is lehet egy kinti hűtő, ami hidegen tartja a sört.

Forrás: terriblerealestateagentphotos

Tudjuk, hogy vannak olyan házak, amelyekben meghalt valaki, és nem szép dolog ezt a tényt eltitkolni az új tulajdonos elől, de ennyire nyilvánvalóvá tenni sem épp jó megoldás. Lehetne a padlóra száradt vérfolt helyett diszkrétebben is jelezni egy, a házban történt gyilkosság tényét.

Forrás: terriblerealestateagentphotos

A további döbbenetes fotókért kattints a képre:

Forrás: terriblerealestateagentphotos