Mr. Rick több mint 10 kilótól szabadult meg: még nincs vége a folyamatnak

Forrás: FEM3 -
fogyás kiló Mr. Rick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A retróslágerek nagyágyúja, Mr. Rick életmódváltásba kezdett. Eddig 12 kilótól szabadult meg, de még 10 kilót szeretne leadni.

Mr. Rick 2016-ban tért vissza a zenei életbe, ekkor szembesült azzal, hogy változtatnia kell az életmódján, hiszen másképp nem bírja majd a tempót. „Odafigyelek a mozgásra, kajákra és egyebekre. Ez egy folyamat, ahonnan én indultam, nagyon szép eredmény, de még van mit csinálni" – mondta Mr. Rick a Fem3-ban.

Mr. Rick több mint 10 kilótól szabadult meg Forrás: FEM3

Nem mondanám ki, hogy honnan indultam, mert az rémisztő, de most 12-nél tartok" – számolt be a zenész arról, mennyit sikerült eddig leadnia. Előtérbe helyezte a fehérjék és zöldségek fogyasztását, és búcsút intett a szénhidrátnak és a cukornak. Arról is beszámolt, hogy egyelőre sétával próbálja segíteni a fogyását, mert a lábai még nem bírnák el a futással járó terhet. „Napi 10 kilométereket gyalogolok" – árulta el Mr. Rick.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.