Pucér turistaként lett népszerű az interneten Sarah Jane.

A 33 esztendős Sarah Jane számára nem jelent gondot a bőröndbe bepakolni utazás előtt, ő ugyanis meztelenül járja a világot. Útjairól a közösségi oldalára is szívesen posztol, rajongói pedig imádják nézegetni a képeit, amelyeken pucéran látható a természet lágy ölén. Instagram-oldalát immár közel 50 ezren követik.

Bárhol jól érzem magam meztelenül, ha a hőmérséklet 21 fok fölött van. Persze a helyi törvényeket mindig tisztelem, Dubajban biztosan nem dobnám le a ruhát. Imádom a természetet és a sivatagot. És Las Vegas környékén is lenyűgöző tájak vannak. Nehéz lenne kiválasztani a kedvenc helyemet. Imádom a dűnéket, a vörös sziklákat és a kiszáradt folyómedreket" – idézi szavait a Daily Star.

Sarah elárulta azt is, képei többségét a nővére készíti, aki rendre vele tart utazásai során. Saját bevallása szerint a családja is teljesen elfogadta a hobbiját. 

Előfordult már, hogy kellemetlen helyzetbe kerültem a pucérkodás miatt, de alapvetően mindig megúsztam egy-egy feddéssel, nagy baj nem történt."