Pintér Tibor és Ilyés Jenifer összeköltöztek: ilyen az otthonuk - Videó

Forrás: TV2 -
otthon összeköltözés Pintér Tibor Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és szerelme, Ilyés Jenifer összeköltöztek, és meg is mutatták közös otthonukat. 

Pintér Tibor sokáig a lovarda mellett élt, és nem igényelt saját fészket, de mára ez megváltozott. A színész külön lakásba költözött, de már jó ideje nem él egyedül: összebútoroztak szerelmével, Ilyés Jeniferrel.

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer összeköltöztek Forrás: TV2

Otthonukat a Mokka stábjának be is mutatták, és az anyagból kiderült, hogy lakásuk közel van a Nemzeti Lovas Színházhoz, Tibor nem nagyon távolodott el a megszokott környezettől.

Kényelem és jó felszereltség egy 22 négyzetméteres házban – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190516-22-negyzetmeres-haz-es-csupa-kenyelem.htmlSokan nem gondolnák, de még egy 22,5 négyzetméteres ház is lehet lakájos, otthonos és legfőképpen élhető. Külföldön egyre többen élnek ilyen apró házakban, aminek több előnye is van. Most az ausztrál Lisa Tranter és Matt Hobbs házát mutatjuk be. Otthon--Íme néhány növény, amelyek nemcsak finomak, de a szúnyogokat is elriasztjákhttp://www.life.hu/otthon/20190516-ime-nehany-noveny-melyek-nemcsak-finomak-de-a-szunyogokat-is-elriasztjak.htmlSokan imádják a cserepes fűszernövényeket, amelyek tartásához nem kell nagy hely, elég nekik néhány cserép. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy néhány ezek közül nemcsak finom, hanem a szúnyogokat is távol tartja. Otthon--Így válassz kerti házat, tárolót a kertednek és igényeidnek megfelelően!http://www.life.hu/otthon/20190512-igy-valassz-kerti-hazat-tarolot-a-kertednek-es-igenyeidnek-megfeleloen.htmlA kerti házról többeknek a mérhetetlen luxus jut az eszükbe, ám ez nem egyenértékű a vendégházzal. Egy kerti tároló ma már szinte hozzátartozik egy házhoz, számtalan funkciót képes betölteni, amellyel maga a főépület is jobban kihasználhatóvá és kényelmesebbé válhat. OtthonOrigoScience fiction filmeket idéző házakra bukkantunk - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190514-science-fiction-filmeket-idezo-hazakra-bukkantunk-fotok.htmlAz Anti Reality Instagram-oldalon olyan épületeket csodálhatunk meg, amelyek mintha csak egy sci-fi történetből léptek volna elő. Ezek természetesen csupán látványtervek, de reméljük, hogy a jövőben elérkezik az az idő, amikor elhagyjuk a „földhözragadt" építészeti stílusokat, és merész házakat kezdünk építeni. OtthonOrigo5 veszély, amelyekről nem is gondolnád, hogy a saját otthonodban is leselkednek rádhttp://www.life.hu/otthon/20190515-5-veszely-amelyekrol-nem-is-gondolnad-hogy-a-sajat-otthonodban-is-leselkednek-rad.htmlAz otthonunk a nyugalom szigete – legalábbis a legtöbben ezt gondolják. Azonban sajnos otthon sem mindig érezhetjük magunkat biztonságban: vannak olyan apró veszélyforrások, amelyekről nem is hinnénk, hogy negatív hatással lehetnek a családunk egészségére. Összegyűjtöttünk 5 olyan veszélyforrást, amelyekre érdemes odafigyelni, és adunk néhány tippet arra vonatkozóan is, hogy hogyan gondoskodhatunk a lakásunk és a családunk épségéről. OtthonOrigo5 dolog, ami bizonyítja, hogy eddig te is rosszul használtad a mosogatógépethttp://www.life.hu/otthon/20190514-5-dolog-ami-bizonyitja-eddig-te-is-rosszul-hasznaltad-a-mosogatogepet.htmlVálogatás nélkül tegyél be mindent a mosogatógépbe, dobj bele egy kapszulát, indítsd el valamilyen programon és kész is vagy. Valóban így működne a mosogatás környezetbarát, valamint kéz- és időkímélő verziója? Nos, nem éppen. Mutatjuk az 5 leggyakoribb hibát, amit elkövethetsz. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.