Egy könnyed, nyári összeállításban igazán jól érvényesülnek az ékszerek. Most ráadásul olyan darabokat mutatunk nektek, amelyeket magyar tervezők készítettek, és az ihletforrás minden esetben a csodálatos természet volt. 

  • SAPI

Szilágyi Sapi ékszereit a túrázók és a bogármániások biztosan imádni fogják. Sapi főleg ezüsttel dolgozik, és a természet formáit mindig részletgazdagon kidolgozza. 

SAPIForrás: Instagram/sapiszilagyi
  • Atinytrip GlassArt

Kovács Petra üvegműves Tiffany-technikával készíti ékszereit. Az üvegbe zárt növények mellett kedvenc állataink, a jegesmedve, az őz és a flamingó sem hiányoznak a felhozatalból. 

Atinytrip GlassArtForrás: Facebook/Atinytrip GlassArt, Instagram/atinytrip
  • NAIICA

A NAIICA tervezője csiszolás nélkül, a természet alkotta, tökéletlen formájukban használja fel ékszereihez a különböző ásványokat, amelyek több évszázad történetét hordozzák magukban. Az ékszerek további különlegessége, hogy az ásványok üres töltényhüvelybe kerülnek, ezáltal az erőszak jelképéből az élet dicsőítőivé válnak.

NAIICAForrás: Facebook/NAIICA
  • Mezré

Az aprólékos hímzéssel készült ékszerek igazi slow életérzést, kellemes lelassulást hoznak a mindennapokba. A vadvirágos hímzések egészen egyediek, egy ékszerből sem készül kettő, hiszen a réten sem találsz két tökéletesen egyforma virágot.

MezréForrás: Instagram/m_e_z_r_e, Facebook/Mezré
  • L'arbre design

Komlós Barbara és Gőgh Levente trópusi fa és ékszergyanta felhasználásával készítik a természeti jelenségeket, természeti értékeket rejtő ékszercsodákat. Korallzátonyok, havas hegycsúcsok, de különböző növények és állatok is megbújnak a gyűrűkben, illetve nyakláncokban. 

L'arbre designForrás: Facebook/L'arbre design