Bódi Sylvi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladja ruhái egy részét Bódi Sylvi, nincs ennyi mindenre szüksége. 

"Ezek általam hordott, kitűnő állapotú márkás és luxus márkás darabok, melyekhez most az eredeti ár töredékért hozzá lehet majd jutni" – tette hozzá a csinos modell.

Nagypál Krisztina: "Egy varázslatos álom vált valóra" http://www.life.hu/trend/20190623-nagypal-krisztina-nyerte-meg-a-magyarorszag-szepe-2019-versenyet-interju-video.htmlNagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe: nemzeti viseletben is ragyogtak hazánk legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-nemzeti-viseletben-is-ragyogtak-hazank-legszebb-lanyai.htmlA Magyarország Szépe verseny 3. körében nemzeti viseletben láthattuk a lányokat. Ekkor már csak 12-en álltak a színpadra, közülük pedig már csak tízen jutottak tovább, akik közül kikerül az idei Miss Hungary. TrendOrigoMagyarország Szépe: két lánynak véget ért a verseny a bikinis tourbanhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elsokent-bikiniben-muttak-meg-magukat-a-lanyok.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelynek műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie". A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek, az utóbbi két tour ruháit Merő Péter tervezte. Minden tour után két lánynak távoznia kell. TrendOrigoMagyarország Szépe: Kulcsár Edina sikerét nem feledjükhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-kulcsar-edina-sikeret-nem-feledjuk-2014.htmlKulcsár Edina 2014-ben nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselte hazánkat a londoni világversenyen, ahol második helyezést ért el, és ő kapta meg az Európa szépe címet is. Az akkor 23 éves lány így minden eddigi idők legeredményesebb magyar versenyzője lett. Vasárnap este ismét 16 lány áll nagy reményekkel a zsűri és a közönség elé. Az, akit a legszebbnek választanak, esélyt kap arra, hogy történelmet írjon, és a világ legszebb lánya lehessen a thaiföldi világversenyen. TrendOrigoGelencsér Tímea: "A Magyarország Szépével szerzett ismertség rengeteg kaput nyit ki"http://www.life.hu/trend/20190623-gelencser-timea-2016-miss-hungary-kiralyno-exatlon.htmlVasárnap este kiderül, a 16 döntős lány közül kinek a fejére kerül a Magyarország Szépe koronája. A győztes egy több millió forint értékű új autóval, egymilliós reklámszerződéssel, valamint kétfős, egzotikus utazással lesz gazdagabb, és természetesen ő képviseli hazánkat a világversenyen. Gelencsér Tímea, a 2016-os mezőny győztese arról beszélt, mennyire változott meg az élete három évvel ezelőtt. TrendFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.