Susan Sarandon 72 évesen csináltatott új tetoválást

tetkó tetoválószalon Susan Sarandon tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Sarandon 72 évesen új tetoválást varratott magára.

Susan Sarandon 70 fölött is vagány és bevállalós, nemrég például még egy újabb tetoválást is bevállalt. A munkát pedig nem is bízta akárkire: a New York-i tetoválóművésznél, Joshua Lordnál járt.

Miután elkészültek, közös fotót is posztoltak a szalon előtt és természetesen a színésznő a művet is megmutatta, amely egy kalitkát és egy belőle kirepülő madarat ábrázol.

Lapozás után közelebbről is meg lehet csodálni a tetkót:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This is the genius who designed my last two tattoos. Thanks @joshualord. : @claytoncubitt

Susan Sarandon (@susansarandon) által megosztott bejegyzés,

Szemétből ruha: látványos projektek http://www.life.hu/trend/20190709-szemetbol-ruha-az-ujrahasznositas-jegyeben.htmlSzemétből is lehet fantasztikusat alkotni. Imádjuk az ilyen projekteket, mert segítenek kilépni a megszokott keretekből, ráadásul kreativitásra és újrahasznosításra ösztönöznek. TrendOrigoNicole Kidman csirkezsírt ken az arcára, hogy szép maradjonhttp://www.life.hu/trend/20190718-nicole-kidman-csirkezsirt-ken-az-arcara-hogy-szep-aradjon.htmlNicole Kidman minden módszert kipróbál, hogy fiatalon tartsa a bőrét. Újabban csirkezsírt ken magára. Trend--Úgy éli mindennapjait a 25 éves brit srác, mintha a 19. században lennehttp://www.life.hu/trend/20190718-ugy-eli-mindennapjait-a-25-eves-brit-srac-mintha-a-19-szazadban-lenne.htmlA 25 esztendős Zack úgy éli a mindennapjait, mintha csak a 19. században lenne. TrendOrigoRadics Gigi bombázó lett: a végzet asszonyaként pózolhttp://www.life.hu/trend/20190718-radics-gigi-enekesno-bombazo-lett-a-vegzet-asszonyakent-pozol.htmlEmlékeztek még Radics Gigire, amikor pufi kislányként először állt a Megasztár színpadára? Az énekesnő már jó néhány évvel ezelőtt megszabadult plusz kilóitól, de most még ragyogóbban néz ki, mint valaha. Trend--A legdivatosabb és legpraktikusabb kiegészítők strandoláshozhttp://www.life.hu/trend/20190705-kiegeszitok-strandolashoz.htmlEgy gyors csobbanáshoz nincs is szükség másra, mint egy jó kis fürdőruhára. De ha szeretsz hosszabban is kifeküdni a strandra, és ott tölteni néhány órát, akkor jól jöhet pár kiegészítő is. Például ezek! TrendOrigoOrosz Barbi hajszínt váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190717-orosz-barbi-hajszint-valtott.htmlOrosz Barbi megszabadult hamvasszőke hajszínétől és egy fokkal sötétebbre váltott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.