Szinetár Dóra és Makranczi Zalán negyedik házassági évfordulójukat egy különleges helyszínen ünnepelték, melyről fotók is készültek. 

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házassági évfordulójukat különleges kirándulással ünnepelték, ahová velük tartott közös gyermekük is, Benjámin. Négy éve kötötték össze az életüket, és mindent megtesznek azért, hogy egyensúlyban maradjon a házasságuk. Ehhez pedig szükségesek az ilyen kiruccanások. Nagyon élvezik, hogy végre hármasban lehettek.

Házassági évfordulót ünnepeltekForrás: Instagram/Szinetár Dóra

„Benji annyira szórakoztató társaság, annyira édes, okos, boldog kisgyerek, hogy nem teher a vele való foglalkozás, hanem élvezetes dolog. Iszonyú jó humora van. Még nem sokat beszél, de a szóvicceinket már tökéletesen érti" – mesélte a Story Magazinnak Dóra, aki a jó házasságuk titkát is megosztotta. „Zalánnak végtelen türelme van, ami szerintem nem annyira jellemző a férfiakra, és nem csupán szeret, de nagyon jól ki is tudja fejezni a szeretetét" – árulta el a színésznő. Persze mindketten tesznek azért, hogy működjön a kapcsolatuk. Mindketten megjártuk a hadak útját, mire összekerültünk.  Ha 19 éves koromban találkozunk, valószínűleg nem így alakul a történetünk. Szinte sorsszerű volt az időzítés" – mondta Dóra, aki bevallotta, nekik is vannak vitáik a mozaikcsaládból fakadóan, hiszen egymás gyerekeit nevelik.