Tóth Vera az idei évről és a karácsonyról mesélt: így töltik az ünnepeket

Forrás: Instagram / Tóthveraofficial -
óév összegzés karácsony vallomás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elmesélte, hogyan töltik idén az ünnepeket, és arról is vallott, milyen évnek tartja a 2019-est.

Tóth Vera elárulta, hogy idén Gabi kisbabája körül fog forogni a karácsony, így az ünnepeket is valószínűleg testvére otthonában töltik.

Tóth Vera Forrás: Instagram / Tóthveraofficial

"Most, hogy nemsokára érkezik a kisbaba Gabinál, hozzá alkalmazkodunk, valószínűleg a szentestét nála töltjük, de természetesen a párom családját is meglátogatjuk.

Szomorúan látom, hogy a karácsony előtt megvadulnak az emberek a nagy megfelelésben, egymást tapossák a plázákban, ingerültek, pedig ennek a nyugalom időszakának kéne lennie."

Majd elárulta azt is, milyen évnek tartja a 2019-est.

"Tanulságos év volt... Viccesen hangzik, de

érzem az idő múlását, főleg a lelkemen, máshogy élem meg, amit tapasztalok. 2019 a változások éve volt, hozott felszabadulást és mélypontokat, de a legnagyobb csoda, hogy egymásra találtunk a párommal.

Sokat adunk egymásnak, társak vagyunk jóban-rosszban. Karácsonyi varázslat volt a találkozásunk, hiszen egy éve pont ilyen csodás ünnepi fényárban történt" - mesélte a Blikknek az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.