Az X-Faktor nagy esélyese, Ruszó Tibi három hónappal ezelőtt jött össze barátnőjével, azonban egy rajongó miatt a lány véget vetett kapcsolatuknak.

A felvidéki Balogújfaluról származó fiú pont akkor lett szerelmes, amikor megtudta, hogy bekerült az élő show-ba. Bár Tibi amikor csak tudott, hazament szerelméhez, a hirtelen jött hírnév és a távolság közéjük állt.

"Igazából én rontottam el. Nagyon sok lány ír, rengeteg rajongóm van. Megállítanak az utcán, közös fotót kérnek, rengeteg levelet és képet kapok. Furcsa ezt mondani, mert nem vagyok nagy csajozógép, de úgy tűnik, megőrülnek értem a lányok"– kezdte a Blikknek Tibi, aki egyik rajongójával került közelebbi kapcsolatba.

A lány írt először az X-Faktor döntősének, és levelezni kezdtek, majd nem sokkal később már telefonon is beszéltek egymással.

"Tetszett a lány, és olyan volt, mintha ezer éve ismerném. Persze, az otthoni barátnőm megtudta, hogy egy másik lánnyal beszélek, és szakított velem. Azt mondta, becsaptam őt, hazudtam neki, és soha többé nem tud megbízni bennem"

Ruszó Tibi tudja, hogy hibázott, és szeretné visszahódítani szerelmét.

"Szerintem viszek neki egy csokor virágot, vagy szerenádot adok neki, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár ha őszinte akarok lenni, én sem bíznék meg magamban egy ilyen eset után, de remélem, a barátnőm engedékenyebb lesz"

Forrás: Instagram/Ruszó Tibi