Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő: Szinetár Dóra lánya 12 éves lett. A színésznő a Facebookra posztolt Zorkáról., ami igazán ritka pillanat. Le is szögezte, a kép és a szöveg a lánya beleegyezésével készült. 

"Ma 12!!! Hihetetlen... jók rá a cipőim! Minden viccemet érti... Párhuzamosan olvas két könyvet, és ír egy harmadikat... Mindenről van konzekvens és logikus véleménye! Saját véleménye! Reggelente saját órára ébred... Bármikor rábízhatom az öccsét, megbízható, türelmes, csodajó testvér! Elképesztő kreatív ötletei vannak...mindenre... Mesél nekem! Mindenről! Magáról is! A legviccesebb, legédesebb, legszórakoztatóbb lány-társaság!!! A Barátnôm!!! A kicsi lányom... Nagyon Szeretem! Boldog Születésnapot Kicsi Zorka Babóm!!! #kicsizorka #szulinapos #imadom #tizenketto #hihetetlen (a kép és a szöveg a kisasszony engedélyével lett közzétéve!)" - írta a fotóhoz a híres édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.