Ő az élő példa arra, hogy 150 kilósan is lehet valaki a túrázás szerelmese

kövér Celeste Mick sztereotípia túlsúly kirándulás túrázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Celeste Mick az Egyesült Államokat járja, és amikor csak ideje engedi túrázik.

A 33 éves Celeste Mick szenvedélyes természetjáró. Bár alapjáraton nincs ebben semmi különleges, a nő egy valamiben nagyon eltér társaitól: közel kétszer annyit nyom, mint ők.

A 150 kilós Celeste számára nemcsak túlsúlya miatt nehézkes a túrázás, hanem azért is, mert nagyon nehéz a méretében túrafelszerelést találni, így kénytelen egyénre szabatni minden holmiját az esőkabáttól és a drifit nadrágig.

Külseje miatt sokan elítélik, és ferde szemmel néznek rá, az emberek ugyanis azt gondolják, hogy aki ekkora túlsúllyal rendelkezik, az mozogni sem tud.

Celeste nem foglalkozik az előítéletekkel, sőt, „fatgirlforthefitsoul" nevű Instagram-oldalával megpróbálja megtörni a sztereotípiákat, és arra ösztönözni a túlsúlyos embereket, hogy menjenek ki a szabadba, és sportoljanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.