asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok gondolkodni valónk akad a héten – egészen péntekig, amikor nem csak teljes sötétségbe burkolódzik a Hold, hanem a Holdújévet is köszönthetjük. Végeredményben sok új ötletünk akad, érdemes is ezekkel előhozakodni. Ez a hét békésen eltelik, viszont fontos, hogy az esetleges vitahelyzetekre ne reagáljunk. Az Újholdat követően a hétvégén növekedésnek indul eme planétánk, hízik, energiával tölt fel, új dolgok megtételére inspirál. Kiszámítható módon megnő a feladatok száma, jobban megy az ismerkedés, aztán megláthatunk olyasmit, amit már régóta kerestünk. Ebben az időszakban azt kell átgondolni, mi az igazán lényeges.

2020. január 20., hétfő a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Élj békében önmagaddal és környezeteddel., kerüld a konfrontáció lehetőségét. Legfőbb feladat a csend megtartása, így a gondolataidat meg fogod hallani!

2020. január 21., kedd a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

A kevesebb néha több! Ezen a napon mindig csak egy dologra fókuszálj, azt pedig csináld maximális erőbefektetéssel. Az eltökéltség nem engedi, hogy később eltévelyedj.

2020. január 22., szerda a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Mindent egybevetve ez egy jó nap, ugyanakkor a kapkodás kerülendő. Módunkban áll megtalálni és felismerni életcélunkat, így pedig a következő hónapok legfontosabb célját is megjelölhetjük.

2020. január 23., csütörtök a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Adódhatnak bonyodalmak, nehézségek, ám az, aki határozott és kitart az elvei mellett, az nyertese lehet ennek a napnak. Ne engedjük a negatív energiák terjedését! Sok tennivaló mellett jusson idő meditációra.

2020. január 24., péntek a ♒ben (Újhold, Vízöntő)

Hirtelen jelentős mennyiségű energia áll rendelkezésre, úgyhogy cselekedj! Ezen a napon lényeges, hogy a legegyenesebb és legrövidebb utakat válaszd céljaid eléréséhez.

2020. január 25., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Ajánlott fontos döntéseket hozni. Merd kimondani, mire van és nincs szükséged. S ha már kimondtad ezeket határozotta, legyél szíves haladj előre ennek megfelelően.

2020. január 26., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Minden, amit ezen az energiával teli napon megcselekszel, annak gyors, látványos, végül pedig akár többszörös eredménye is lehet, épp ezért alaposan és jól gondold meg, mit teszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.