Ez történik Demcsák Zsuzsa szerelmének különleges jóga óráján

Demcsák Zsuzsa szerelem férj jóga Krishan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa párja, Krishan Magyarországon valósította meg legnagyobb álmát.

Demcsák Zsuzsa férje, Krishan Dangwal szerda este tartotta első jóga óráját. A férfi "előadása" többről szólt, mint hogy bemutasson különleges mozdulatsorokat vagy légzéstechnikát: egy életfilozófiát tárt a közönség elé.

"Krishan azt szokta mondani, a jógát nem csinálni kell, hanem abban élni."

– árulta el Demcsák Zsuzsa a Blikknek, aki mindenben támogatja a párját.

Krishan számára a jóga egy életmód. Gyermekként ebbe született bele, később az egyetemen pedig megtanulta a jóga tudományát, anatómiáját és filozófiáját is. Mivel a költözés miatt Krishan kénytelen volt feladni tévés karrierjét Indiában, úgy döntött, itthon a tévézés helyett jóga oktatásból szeretne megélni.

Demcsák Zsuzsa és Krishan tökéletes harmóniában élnek. Forrás: TV2

"Szerintem őt fel kellene írni receptre mindenkinek!

Bárki elkezd vele beszélgetni, azonnal „beleszeret" és szeretne még többet tudni arról, ahogy gondolkodik, így megtalálja a lehetőségeket egyedül is, nekem csak terelgetnem kell. Nyugaton a jógát heti háromszori testmozgásnak, kikapcsolódásnak fogják fel, amelynek több vicces változata is született. Ezzel sincs baj, csak Krishan számára ez sokkal több."

-mondta Zsuzsa, majd hozzátette, hogy a szerdai előadáson Krishan azt mutatta meg, milyen légzésgyakorlatokkal lehet könnyebbé tenni a mindennapokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.