Elképesztő átváltozás: Pintér Tibor 40 kilót fogy és hízik néhány hónap alatt

Pintér Tenya fogyás Pintér Tibor hízás átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elképesztő testi átalakulásokra készül: összesen negyven kilót változik a súlya a következő hónapokban. -írja a Bors.

Pintér Tibor az utóbbi időben kevesebb médiamegjelenést vállal, ennek okát most a Borsnak mesélte el.

"A brandem átalakult, nagyon komoly csoport gyűlt össze körülöttem. A bohóckodás és a meztelenkedés már nem fér bele abba, amit a nemzeti lovas színház igazgatójaként és művészként képviselek.

A lányom, Janka kiválóan intézi a kommunikációs kérdéseket, két jogászom pedig a valótlan cikkeket és megjegyzéseket"– mesélte Tenya, reagálva arra, hogy a Drakula című darabjának posztere alatt számos rosszindulatú megjegyzést kapott a szájára.

Forrás: Ilyés Jenifer / Instagram

Pedig szó sincs szépészeti beavatkozásról.

"Amit a kommentelők észrevehettek, az a fogyás és a vékonyabb arcom: ilyenkor teltebbnek tűnik az ajkam, amikor hízom, akkor kevésbé csontos a fejem"– vélekedett Tibor, aki elképesztő munkával testi átalakuláson megy át 46 évesen a következő hónapokban: nem kevesebb, mint negyven kilót fogy és hízik.

"A testsúlyom most 95 kiló, a Draculára 85 kilóra szálkásítottam magam. A tavaszi Szilaj bemutatóra közel 100 kilóra hízom, ott a karakter megkíván egy kis fölösleget.

Ősszel azonban Herkulesként állok színpadra, és igazi szoborszerű görög félistenné kell válnom: terveim szerint 110 kilóra kell felhíznom, de a meglévő felesleget színtiszta izommá kell átalakítanom. Ezt persze kellő odafigyeléssel, edzői és dietetikusi segítséggel csinálom meg, hogy ne menjen az egészségem rovására a nagy ingadozás" – mesélte Tenya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.