Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt? Minden jel arra mutat, hogy összejött az egykori álompár

Forrás: AFP/Rich Fury -
Brad Pitt Renée Zellweger Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston kiakadt Renée Zellwegerre, amiért rányomult Brad Pittre. 

A fél világ azért szurkol, hogy az egykori álompár újra összejöjjön. A jelek pedig meglehetősen arra utalnak, hogy a két sztár között lehet ismét alakul valami. Az is kiderült, hogy Jennifer a mai napig őrzi ex-férje szerelmes cetlijeit, amiben Brad azt írta, hogy: "Gyönyörű voltál ma este" vagy "Máris őrülten hiányzol"- mesélte egy informátor.

Ez viszont rettentően zavarta a színésznő akkori férjét, Justin Theroux-ot, aki végig úgy érezte, hogy nem tud Brad Pitt nyomdokaiba lépni. A férj annyira nem tudta ezen túltenni magát, hogy el is váltak a színésznővel.

Az ex-házaspárról tizenöt év után sikerült újra közös képet készítenie a fotósoknak a Golden Globe gálán, ahol Brad Pitt kamasz kölyökként izgulta végig egykori kedvese díjátadását.

Forrás: Getty Images for Turner/2020 Getty Images/Emma Mcintyre

Jennifer jól teszi, ha odafigyel újból felmelegített kapcsolatára, ugyanis Renée Zellweger máris szemet vetett Bradre. Az Oscar után próbált hozzá közel férközni, állandóan simogatta, ám a sztárszínésznél nem járt sikerrel. Visszaakarja hódítani Jent és nem engedi, hogy ebbe bárki belerondítson.

Ennek ellenére Jennifer meglehetősen féltékeny kolleganőjére. A SAG Awardson is mérgelődött.

„El a kezekkel a pasimtól!"

- idézte szavait a bennfentes.

Korábban a két színésznő között nem volt feszültség, most azonban teljes pálfordulat! Olyannyira, hogy Jennifer írt Renéenek mobilon egy üzenetet, amiben azt írta, hogy reméli nem igazak a pletykák - írta meg a Hot! Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.