Ez a három csillagjegy nem bírja elviselni, ha sürgetik őket - Te magadra ismersz?

Forrás: Shutterstock -
idegesség csillagjegy siettetés horoszkóp elviselhetetlanség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ők azok, akik abszolút nem bírják elviselni, ha siettetik őket.

Bika

A Bika ragaszkodik az állandósághoz: a régi, megszokott dolgaitól nehezen távolodik el, éppen ezért bosszantja fel mások türelmetlensége, gyors változékonysága. A Bikának idő kell, hogy elfogadja a változást és lépjen, hiszen semmit sem szeret elsietni. A Bikát a legjobban az zavarja, ha nem bíznak abban, hogy elvégzi a rábízott feladatot, megteszi a tőle telhetőt: ha nem akartjuk magunkra haragítani, adjunk neki időt.

Forrás: Shutterstock

Halak

Vannak időszakok, amikor a Halak visszahúzódik, befelé él: ilyenkor környezete hajlamos azt hinni, hogy lustálkodik, holott épp ellenkezőleg: erőt gyűjt, hogy hirtelenjében döbbenetes változással lepje meg környezetét. Lassú víz partot mos – mondhatnánk, de persze a felszín alatt lubickolnak a Halak, kár volna sürgetni őket!

Mérleg

Nincs ember a földön, aki jobban gyűlölné, ha siettetik: a Mérleg ilyenkor először mérhetetlen zavarba jön, majd felidegeskedik, és tudat alatt már lázad is: észre sem veszi, és direkt lassabban csinál mindent, csakhogy bosszút álljon, amiért méltatlan helyzetbe hozták. A Mérleg mindent megcsinál a maga tempójában, a nógatás viszont a végletekig fel tudja borzolni idegeit. Ilyenkor úgy érzi nem bíznak meg benne, amit személyes sértésnek vesz.

Forrás: Ragazze

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.