Ma debütál a koronavírus magyarországi hivatalos Facebook-oldala

TV2 Mokka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A  Mokkában beszélt a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője Farkas Örs, a koronavírus magyarországi helyzetéről.

Pachmann Péter a Mokkában kérdezte a szóvívőt, majd több témára is kitértek, ezek közül elsőként a koronavírusra. A műsorvezető arra volt kíváncsi, hogy mennyire hangsúlyosak a kommunikációban jelenleg a vírusról kapcsolatos hírek és, hogy ez milyen hatással van az országra.

A szóvívő egyértelműen a legfontosabb dolognak tartja a hírek könnyed áramlását, szerinte ez csak a javunkra válik, hiszen ha Magyarországon is felütné a fejét a vírus tudnánk, hogy miként kezeljük és mit tegyünk. A kormányzat ennek okán aktívan kommunikál a témában és igyekeznek mindenkit időben tájékoztatni.

A műsorvezető kérdezte arról is, hogy vajon ez a krízis meddig tarthat, hiszen melegebb időben a vírusok elpusztulnak. Erre a kérdésre azonban pontos választ nem tudott adni, folyamatosan tájékoztatják az embereket, ennek okán létre is hozztak egy Facebook-oldalt, ahol a friss híreket tudják elérni az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.