Britney Spears kifakadt: így reagált a rosszindulatú kommentekre

kritika Britney Spears kifakadás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears már egy ideje tucatszám tölti fel kínosabbnál kínosabb, vörös hátteres képeit Instagram oldalára, ami alatt természetesen rengeteg negatív, és rosszindulatú kommentet találhatunk. Az énekesnő nem hagyta szó nélkül a kommentelők reakcióit.

Az énekesnő nemrég rákapott a vörös háttérres fotók gyártására és tucatszám tölt fel Instagramra az ugyanolyan képeket. Ha ez még nem lenne elég, van hogy ugyan azt a képet tölti fel egymás után, teljesen értelmetlen, vagy semmitmondó címekkel. Ezt a követői sem hagyták szó nélkül, kapott érte hideget-meleget. Britney pedig ezt reagálta kritizálóinak:

"Nagyon sok dolgot olvasok online, amiben az emberek kritizálják a posztjaimat... azt mondják, hogy ugyanazt a 15 képet osztom meg, ugyanazzal a piros háttérrel, ugyanabban a fehér fürdőruhában. Én viszont izgatott vagyok a posztjaim miatt.. és szeretem megosztani mindannyiotokkal. Soha nem volt még fehér fürdőruhám és egyszerűen csak tetszik a piros háttér. Elolvasva a gonosz kommenteket viszont rosszul érzem magam. És meg akartam ezt osztani veletek, mert tényleg nem kéne ennyi gonoszságot mondanotok valakiről, akit nem is ismertek. A nehéz időszak, amiben most vagyunk arra kéne, hogy megtanítson minket, hogy kedvesek legyünk egymással."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.