Zenésztársaihoz hasonlóan, a Step együttes frontembere is jelenleg aktív bevételi forrás nélkül maradt. A tartalékait kezdte el felélni, és közben munkát is keres.

 

A koronavírus-járvány miatt otthon végezhető munkát keres Popper Péter, hiszen nem lehet tudni, mennyi ideig kell még a fellépéseit mellőzni. A zenésznek tizenhárom évig saját grafikai cége volt, ahol többek között az Edda, az R-Go és más együttesek lemezborítói is készültek.

Bajban van Popper Péter: a tartalékait éli fel, munkát keresForrás: Facebook/peti.popper

Mindössze pár hónapnyi tartalékom van, mellé bankhitelem, amitől nagyon kétségbe estem, amíg a törlesztést fel nem függesztették. Grafikai tervezés, tördelés, képfeldolgozás terén szívesen segítek. Ha van ilyen jellegű munka olyan cégnél, ahol fizetni is tudnak, szívesen veszem, mert a művészeknek most jó ideig nem lesz bevétele – mondta Popper a Blikknek.

Nagyon kellene az elfoglaltság, próbálom hasznossá tenni magam, mert különben becsavarodik az ember bezárva, tétlenül. A szomszédomban lakó Sipos Petivel azután, hogy egymillióan nézték meg erkélykoncertünket, eldöntöttük, rendszeressé tesszük, hogy lekössük magunkat valamivel. Nevet is adtunk a duónknak: Balkon Fanatik.