Több mint egy éven keresztül kínozta lányát egy amerikai nő. Feltehetőleg a másik két gyerekével is kegyetlenül bánt.

Az anya, Celia Lara-Licon azért vitte kislányát a sürgősségi osztályra, mert az egyfolytában hányt. A nővér, aki megvizsgálta a gyermeket egyből észrevette, hogy itt teljesen másról lesz szó, ugyanis látta a picin az ütés nyomait és sérüléseket. A kórházi dolgozóknak szemet szúrt, hogy a 3 éves kislány kiszáradtnak tűnt, valamint meglehetősen letargikusnak és szótlannak. Súlya, pedig alig érte el a 11 kilót. - írja a CrimeOnline.

A 24 éves anyát egy nappal későb tartóztatták le, a bíróság friss döntése értelmében pedig még óvadék ellenében sem lehet szabadlábra helyezni.

18 hónapig kínozta és éheztette kislányát egy anya (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

Az alaposabb vizsgálatok után kilenc, korábbi törést fedeztek fel, emellett a kislány veséje sem működött megfelelően az abúzus következtében, ami miatt dialízisre szorult. Azonnal az intenzív osztályra került, a hatóságokat pedig értesítették.

Az anya a rendőröknek bevallotta: azóta, amióta teljes idejében csak ő gondozza a lányát (ami nagyjából 18 hónap), rendszeresen ütlegelte, rázta, emellett éheztette is. És hogy miért tette? Kegyetlen tettére magyarázata csupán ennyi volt:  azért tette, mert ideges és frusztrált.