Tóth Gabi és Krausz Gábor a TV2 új dokureality-jében szerepelnek

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor #maradjotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
#maradjotthon címmel indul április 6-tól a TV2 dokurealityje, amelyben Tóth Gabi és Krausz Gábor is szerepelnek, az ő életükbe is betekintést nyerhetnek a nézők. Azt mondják, azért vállalták a műsort, hogy erőt adjanak azoknak az embereknek, akik hasonló gondokkal küzdenek.

„Van egy pánikbeteg feleségem, egy majdnem újszülött kislányom, aki minden energiát megérez. Felelősségteljes apaként és férjként kell úgy viselkednem... Nem tudom, hogyan is kell viselkednem, senki nem volt még ilyen helyzetben. Karanténban, munka nélkül egy kisbabával..." - vallott az érzéseiről Gábor.

„Amikor megtudtuk, hogy szülők leszünk, anyagilag igyekeztünk felkészülni arra, hogy stabil hátteret biztosíthassunk a gyermekünknek. Éppen ezért tavaly rengeteget dolgoztunk. Ennek ellenére nem könnyű a jelenlegi helyzet, de a legfontosabb, hogy Hannaróza minél kevesebbet érzékeljen ebből az egészből. Az ő érdekében is igyekszünk minél kevesebbet aggodalmaskodni, hiszen az első a lelki és a testi egészségünk" – mondta el a ripostnak Krausz Gábor.

„Őszinte leszek: ha saját cégem lenne, nagyon pánikolnék. Év elején kezdtem el gondolkodni egy saját vállalkozáson, amit jövőre indítanék. Ez talán még nincs veszve. Alkalmazottként én is megsínylem ezt a szituációt, de pozitívan látom a jövőt. Ha minden helyrerázódik, lehet, hogy nem annyit keresünk majd, mint korábban, de munkánk lesz, ebben biztos vagyok. Ezen a pár hónapon szeretnék túl lenni, egyikünk sem válogatós, ha szükség lesz rá, akkor ennél is keményebben dolgozunk majd a jövőben" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.