Bikinis bemondóként is dolgozott Sofia Vergara - Videó

színésznő Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, Sofia Vergara műsorvezetőként is tevékenykedett - ráadásul bikiniben. 

A gyönyörű Sofia Vergara fotóival egyszerűen nem lehet betelni. A 47 éves sztárral hiába telnek az évek, mintha egyszerűen nem lenne képes az öregedésre. Ha összevetjük a mostani önmagát a fiatalabb korában készült képeivel, akkor nem is kell már más bizonyítékot keresni.

Most azonban nem fotót posztolt a nagyérdeműnek, hanem egy olyan videót, amelyben egy szál bikiniben látható. Mint kiderült, a Modern család sztárja már a sorozat előtt hírnévre tett szert, ugyanis ő volt a Fuera De Serie című műsor háziasszonya.

A produkció készítőitől pedig igen okos húzás volt, hogy Sofiát időnként bikiniben állították a kamerák elé, hiszen ezzel biztosan megsokszorozták a visszatérő nézők számát. A követői nyilván felrobbantották a netet a videó láttán, több, mint 800 ezer ember tekintette meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tb Fuera de Serie!!! Con @fioreoficial ❤️❤️❤️ The 90’s

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.