Kökény Attila alkohollal oldja a karantén miatti szorongást: "Berúgtam, és jót tett" - Videó

Forrás: Facebook/Kökény Attila -
Kökény Attila feszültség szorongás berúgás koronavírus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila Joshi Bharattal beszélgetett a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről és arról, hogy bírja a karantént.

Az énekes nagyon nehezen viseli az önkéntes karantént: gyűlöli, hogy nem ölelheti meg két hónapos unokáját és nem dolgozhat. Kökény Attila nagyra értékeli a családjával töltött időt, de úgy érzi, egyik pillanatról a másikra elvették az életét.

"Ülünk egy előzetesbe, egyszerűen elmegy majd a nyár, bekövetkezik a tél, és még mindig nem tudjuk, hogy mi történik..."

-kezdte Kökény, aki sokszor szorong a kialakult helyzet miatt.

"Nagyon nehéz ez, én is voltam párszor olyan állapotban, hogy egy kicsit elkezdtem kattogni, és azt éreztem, hogy minden egyes pillanatban fel tudnék robbanni...

Itthon voltam, kinyitottam egy üveg italt, megittam, megrészegedtem picit, kialudtam magam, és helyrejött a fejem... Nekem ez is egy megoldás volt!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.