Németh Kristóf karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf szigorúan betartja a koronavírus által hozott szabályokat. Házi karanténban éli a mindennapokat, ami miatt néhány áldozatot muszáj volt meghoznia, ezért most egy ideig nem találkozik idősebb fiával.

A népszerű színész a koronavírus-járvány miatt sok nehézségbe ütközik: előző házasságából született fiát nem láthatja... Bár első felesége alig pár utcányira lakik tőlük, mégsem megoldható számukra, hogy mindketten naponta töltsenek időt közös gyermekükkel, Lócival. - írja a Ripost.

A 12 éves Lóci édesanyja háziorvos, aki a korlátozások bevezetése előtti időszakban több koronavírus-gyanús beteggel is találkozott. Ennek köszönhetően Lóci egy hónapon keresztül Kristóféknál volt, és csak telefonon és az interneten tarthatta a kapcsolatot anyukájával, Nikivel. Azonban most fordult a kocka.

- mesélte a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.