Koronavírus: Kim és Khloé Kardashian rengeteget adakozott

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
adakozás Kim Kardashian Kardashian család Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kardashian család végre megmutatta, mi is rejtőzik a szívük mélyén: sokat adakoztak a koronavírus-járvány óta. 

A Kardashian család most kitett magáért. Míg béke időben csak arról hallani, hogy ki hol villantott cicit vagy feneket, most olyan szalagcímekkel olvashatunk róluk cikkeket, amik kifejezetten büszkeségre adnak okot.

Kim és Khloé Kardashian ugyanis igen szép összegeket adakoztak rászoruló embereknek. Khloé például már jó ideje fizeti rengeteg idős ember élelmiszereit, sőt, 200 ajándék kártyával lepett meg bolti eladókat - tudta meg az ELLE.

Forrás: Instagram/Khloé Kardashian

Kim fehérnemű márkája pedig nem kevesebb, mint 1 millió dollárt ajánlott fel rászoruló családoknak. Legfőképpen azokat vette célba, ahol a szülők munkanélküliek lettek - írta meg a footwearnews.

És nem csak ők ketten, a család más tagjai is hasonlóan nagylelkűek voltak. Végre ilyen pozitív hírek kapcsán is hallhatunk róluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.