Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István apaként folyamatosan felmentette fiát brutális viselkedése és tettei alól, sőt, volt, hogy saját magát hibáztatta, miközben ő került kórházba a bántalmazások miatt.

Bár a színész számára nem adatott meg a gondtalan öregkor, mégis derüsen és mosolyogva tekintett a világra. Pedig lett volna oka bőven ennek ellenkezőjére:

Feleségével, Jolánnal - aki ma reggel sokkos állapotban próbált segítséget hívni - szinte már nyomorúságos körülmények között voltak kénytelenek élni rákoscsabai otthonukban, a kilakoltatással és a 25 milliós tartozással a fejük felett, bántalmazó fiukról nem is szólva - írja a Blikk.

Szilágyi István színész meggyilkolásának helyszíne Fotó: Polyák Attila - Origo

Még 2016-ban derült ki, hogy Szilágyit fia, Péter szíjjal megverte, egy évvel később pedig egy komolyabb verést követően a színész kórházba került. Apaként azonban folyamatosan kifogásokat gyártott, hogy "véletlen" volt, vagy épp magát hibáztatta:

Péter, apja bántalamzásáért két év felfüggesztett börtönbűntetést is kapott, miközben tárgyalásain szülei őt támogatva és mentegetve vettek részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.