Aurelio párja elárulta, elege lett, vége a kapcsolatuknak

Forrás: TV2 -
Aurelio szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Aurelio és Dominika viharos kapcsolata, a pár felbontotta a jegyességét. Már többször szakítottak az évek során, vajon ezúttal végleges a döntés?

A két fiatal szerelme évekkel ezelőtt kezdődött, azután, hogy Aurelio ismertté vált. Azonban többször szakítottak, majd újra összejöttek, nem volt éppen kiegyensúlyozott a kapcsolat. Viszont úgy tűnt, a férfi szándékai komolyak, ugyanis A legbátrabb páros című műsorban megkérte barátnője kezét. Ám ezután újra szakítottak, de aztán sikerült megmenteni a kapcsolatot.

Dominika kitartott Aurélio mellett a bírósági ügye alatt is. Forrás: TV2

Most viszont Dominika az Instagram oldalán tiszta vizet öntött a pohárba, mivel rajongói kíváncsiak voltak, hányadán állnak. A lány elmondta, nincsenek együtt, a szakítás okát nem szeretné részletezni, mert nem szívesen menne bele a sárdobálásba. Csak annyit mondott: „Röviden: megelégeltem".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.