Napi 10 doboz kólát iszik a 74 éves dél-koreai asszony: 40 éve így él

Forrás: Shutterstock -
kóla függőség életmód dél-koreai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dél-korai asszonynak kezdetben a férje elvesztése miatti gyász feldolgozásában segített a kóla, később azonban függővé vált.

A 74 éves özvegy 34 éves kora óta átlagosan napi 10 doboz kólát iszik meg. A kóla fogyasztása a gyász feldolgozásában segítette: úgy vált az ital rabjává, ahogy mások alkohol vagy drogfüggők lesznek.

Az asszony egyébként korához és függőségéhez képest nagyszerű fizikai állapotban van, nem lett semmi baja a cukros üdítőtől. Mint mondja, a kóla remek gyógyír álmosság és csuklás ellen, valamint az éhségérzetét is csökkenti.

Forrás: Shutterstock

Az idős hölgyet egy tévériport forgatása során egészsügyi kivizsgálásra is elvitték: az endoszkópia néhány kisebb gyomor-és nyombélfekélyt tárt fel, mely hosszabb távon problémákat okozhat. Mivel a fekélyek a kóla miatt keletkeztek, ígéretet tett, hogy a jövőben megpróbál kevesebbet inni kedvenc italából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.