A másodikról kizuhant fiú édesapja nem hiszi, hogy öngyilkosság történt

halál zuhanás tragédia érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, szombat este egy érettségi buli közben zuhant ki egy második emeleti lakás ablakán egy 17 éves fiú. A mentők még a helyszínen újra tudták éleszteni, ám nem sokkal később a kórházban beállt nála az agyhalál.

Sok rejtély övezi az ügyet: hajnali kettőkor értesítették a fiú szüleit, ám akkor azzal hívta fel egy lány őket, hogy a fiuk rosszul van, valószínűleg kábítószert fogyasztott menjenek érte.

„Beszáguldottam a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzak el Ricsitől. Élet és halál között lebeg a fiam, eltört a nyakcsigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztetik. Ráadásul betört a koponyája, vérömleny keletkezett az agyában, amit próbálnak eltávolítani" -nyilatkozta a Blikknek könnyeivel küzködve az édesapa.

A rendőrség a fiataloknál füvet és LSD-t talált (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Ám hiába könyörgött fiának, Richárdnál beállt az agyhalál. Az apának pedig rendőrségen kellett szembesülnie azzal, hogy a kamasz fia a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Sőt az első próbálkozását egy lány megakadályozta. Ezt követően Ricsi összeverekedett egy sráccal, átszaladt a másik szobába, kinyitotta az ablakot és ugrott. A rendőrség a fiataloknál füvet és LSD-t talált.

Nagy László nem érti, hogyan vehették rá Ricsit a drogra, hiszen fia sportember. A 17 éves fiú focizott, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.