Intim pillanatba engedett betekintést Szinetár Dóra - Fotó

meghitt karantén Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra egy igazán meghitt fotót posztolt lányáról közösségi oldalán.

A bájos színésznő és családja hónapok óta karanténban éli mindennapjait, ám szerencséjükre sokszor adódik lehetőségük a szabadban lenni. Az esős napok és az este közeledtével pedig irány az ágy és egy jó könyv. Legalábbis lányának, Zorkának biztos ez a programja, ugyanis a 12 éves kislány rajong a könyvekért.

Sokszor kérdezitek, mi hogy csábítjuk el Zorkát a tv, vagy a számítógép elől. Úgy, hogy oda sem ül... Olvas!!! Amint van szabad ideje a tanulás, a kutya, és a tesók mellett. A elmúlt két hónapban a kilencedik többszáz oldalas könyvet. Mostanában Leiner Laura a menő, Harper Lee, meg J.K. Rowling. És igen! Baromi büszke vagyok Rá!!!

- írta bejegyzésében.

Ám volt olyan, akit nem érdekelt a tény, hogy Szinetár Dóra lánya rengeteget olvas. Sokkal inkább az arcára volt kíváncsi, ám ezt nem a legmegfelelőbb módon adta a színésznő tudtára:

Forrás: Instagram / szinetardora

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.