Bódi Margóék hat hónapja bevétel nélkül élnek

karantén Bódi Guszti Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan fél éve lesz, hogy a Bódi házaspár teljesen bevétel nélkül él, hiszen téli thaiföldi nyaralásuk után az itthoni karantén kezdetére érkeztek haza.

Ám a korlátozások enyhítésével újra beindult az élet Magyarországon. Kinyitottak az éttermek, az üzletek, a strandok, és lassacskán a szórakoztatóipar is újraéled. Margóék már pénteken elkezdenek dolgozni, alig várják, hogy újra színpadra állhassanak.

Forrás: Sajtóklub/Muzsika TV

„Rettentően hiányoztak a fellépések, mi Gusztival negyven éve csináljuk a bulikat, és most először fordult elő, hogy ennyi idő kimaradt. Ugyanis mi a karantén előtt már három hónapja Thaiföldön voltunk pihenni, és a korlátozás kezdetére értünk haza. Nem így terveztük. Ha tudtuk volna, biztos nem megyünk ki ennyi időre. Már hatodik hónapja nem láttuk a közönséget, és nincs bevételünk" – kezdte mesélni a Borsnak Margó.

Az éveknek köszönhetően rengeteg tartalékuk volt, ami elegendő volt erre a pár hónapra, ám úgy véli nincs az a pénz, ami ne fogyhatna el.

„Valamit nagyon rosszul csináltunk volna Gusztival, ha ennyi évtized alatt nincs akkora tartalékunk, hogy át tudjunk vészelni pár hónapot, úgyhogy nem szeretnénk sajnáltatni magunkat. De ez persze nem azt jelenti, hogy nekünk könnyű. Nincs az a bank, ahová, ha nem visznek pénzt, nem ürül ki! Nagy házunk van, nagy költségeink, úgyhogy jól fog jönni, ha pótolhatjuk a kiesett összeget. Vártuk már nagyon, hogy beinduljon az élet. Pénteken kezdünk, egy hajón lépünk fel, egy zárt körű, nyolcvanfős céges partin" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.