Jason Derulo kukoricával törte ki a saját fogait - Videó

Jason Derulo kukorica énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amit Jason Derulo csinált, azt senki ne próbálja ki otthon - feltéve ha szeretnénk a fogainkat a szánkban tudni. 

A kukoricaevés egy teljességgel veszélymentes időtöltésnek tűnik, legalábbis ha a megszokott módon tesszük. Ám egy új kihívásnak köszönhetően egyre többen vannak, akik egy elektormos fúróra szúrják fel a kukoricacsövet és úgy próbálják elfogyasztani.

A poén az egészben elvileg az lenne, hogy mivel a furú forgatja a kukoricát, így nekünk nincs más dolgunk, csak harapni. Azzal azonban kevesen számolnak, hogy ha egy centrifuga sebességével pörög a kukorica, akkor mindent magával ránt - legyen az fog, haj, vagy bármilyen egyéb testrész. Jason Derulo is kipróbálta ezt a remek kihívást, neki is odalett a foga:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Don’t try this

Jason Derulo (@jasonderulo) által megosztott bejegyzés,

Nem ez az első alkalom, hogy az énekes megdöbbentő tartalmat tesz közzé az oldalán. Tavaly például letiltotta az Instagram egy alsóneműs fotóját, mert túl nagynak találták a péniszét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.