plasztikai műtét mell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Martina Bigre alig lehet ráismerni, az egykor szőke és fehér bőrű nő nem csak barnító injekciói miatt hírhedt, hanem gigamelleiről is. Nem titkolja, azt szeretné, ha övé lenne a világon a legnagyobb.

Hófehér bőre és platina szőke haja volt, mielőtt először plasztikai sebész kezei alá feküdt. Martina Big melanin injekciókkal barnítja a bőrét, és rengeteg szépészeti beavatkozáson esett át, hogy elérje azt a külsőt, amire mindig is vágyott:

igazi fekete nővé szeretett volna válni.

Legjobban melleire büszke, és azt is elárulta, keblei külön-külön 8 kilót nyomnak. A hatalmas súly miatt rendszeresen edzi a mell és hátizmait, valamint speciális melltartót kell hordania. Ez a méret még mindig nem elég neki: szeretné, ha a mellei még hatalmasabbak lennének.

Martina speciális implantátumot kapott, ezért nem kell többet kés alá feküdnie, ha növelni akarja a kebleit, egy kis felöltésre van szükség. Ezeken a kezeléseken az elmúlt két évben 11-szer vett részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.