Hiszed vagy sem, Megan Fox szexibb, mint valaha - Videó

szexi Machine Gun Kelly Megan Fox videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, közel tíz év házasság után válik férjétől Megan Fox. A színésznő és Brian Austin Green házassága sajnos nem élte túl  szakítást a karantén idején. Ám Megan nem sokáig fog beszélni a válásról, hiszen ha a világ meglátja a legújabb videoklipjét, rögtön lesz néhány millió új rajongója. Elképesztően jól néz ki, ahogy egy szál fehérneműben szexizik!

A Transformers-filmek sztárja elvileg titokban összejött a rapper Machine Gun Kellyvel, hiszen a Briannel való házassága már régóta romokban hevert.

Colson Baker avagy Machine Gun Kelly texasi rapper, 2009-ben vált világhírűvé, amikor a harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját megnyerte. P. Diddy, zenei producer felfigyelt rá, és rögtön le is szerződtette a kiadójához. A rapper idén júniusban lépett volna fel a Budapest Parkban, ám továbbra sem pihen, hiszen új videóklipet készíttetett legfrissebb dalához, ami nemrég jelent meg. A gyönyörű Megan szereplésével, aki a forgatáson levette a jegygyűrűjét is.

A klipben a színésznő megöli Kellyt, aki a párját alakítja, de addig igen csak kényes jeleneteket láthatunk velük közösen. Sokan úgy vélik ez egy fajta üzenet Fox exférjének, még pedig afelől, hogy most már ők alkotnak egy párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.