Ahogy írtuk, közel tíz év házasság után válik férjétől Megan Fox. A színésznő és Brian Austin Green házassága sajnos nem élte túl  szakítást a karantén idején. Ám Megan nem sokáig fog beszélni a válásról, hiszen ha a világ meglátja a legújabb videoklipjét, rögtön lesz néhány millió új rajongója. Elképesztően jól néz ki, ahogy egy szál fehérneműben szexizik!

A Transformers-filmek sztárja elvileg titokban összejött a rapper Machine Gun Kellyvel, hiszen a Briannel való házassága már régóta romokban hevert. 

Colson Baker avagy Machine Gun Kelly texasi rapper, 2009-ben vált világhírűvé, amikor a harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját megnyerte. P. Diddy, zenei producer felfigyelt rá, és rögtön le is szerződtette a kiadójához. A rapper idén júniusban lépett volna fel a Budapest Parkban, ám továbbra sem pihen, hiszen új videóklipet készíttetett legfrissebb dalához, ami nemrég jelent meg. A gyönyörű Megan szereplésével, aki a forgatáson levette a jegygyűrűjét is.

A klipben a színésznő megöli Kellyt, aki a párját alakítja, de addig igen csak kényes jeleneteket láthatunk velük közösen. Sokan úgy vélik ez egy fajta üzenet Fox exférjének, még pedig afelől, hogy most már ők alkotnak egy párt.