Apró jelek figyelmeztethetnek arra, hogy a pasid megcsal. Íme néhány tanács, melynek segítésével közelebb kerülhetsz a "rejtély" megfejtéséhez.

1. Mondd ki a nevét

Az egyik leghatásosabb fegyver, ezt viszont abban az esetben tudod megcsinálni, ha van egy konkrét személy, akire gyanakszol. Kezdj el beszélni a lányról teljesen nyugodtan, anélkül, hogy utalnál rá, hogy szerinted megcsal vele. Azonnal észreveszed az arcán miképp reagál. Ha feszült lesz akkor gyanakodhatsz. Ebben az esetben általában megérintik a mellkasukat vagy megigazítják a hajukat, ingjüket. Ezek a mozdulatok a stresszes személyt megnyugtatják.

Forrás: Shutterstock

2. Kamu féltekénység

Szinte tökéletes a kapcsolatotok, majd egyszer csak kérdezgetni kezd a körülötted lévő férfiakról?Amelyik pasi hirtelen féltékenységi jelenetet rendez és ez korábban nem volt szokása, az valószínűleg a saját hűtlenségének oka lehet. Ugyanis szeretné elterelni félrelépéséről a gyanút!

3. Ne érj a telefonhoz!

A 21.században szinte mindenki a telefonján cseveg, az okostelefonok beköszöntével pedig akár egész nap pötyöghetünk kiszemeltünkkel. Ám mi van akkor ha kapcsolatban vagyunk és akkor vesszük észre ezt partnerünkön? Az első és leggyanúsabb dolog, ha a pasid állandóan csetelget a telefonján, indokolatlanul mosolyog a képernyőre, de amikor a közelébe mész, gyorsan kinyomja. Sőt már az is zavarja, amikor hozzányúlsz a telójához, szóval figyeld ilyenkor az arckifejezéseit!