Íme néhány jel, amiből rájöhetsz, hogy hűtlen a párod

Forrás: Shutterstock -
hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apró jelek figyelmeztethetnek arra, hogy a pasid megcsal. Íme néhány tanács, melynek segítésével közelebb kerülhetsz a "rejtély" megfejtéséhez.

1. Mondd ki a nevét

Az egyik leghatásosabb fegyver, ezt viszont abban az esetben tudod megcsinálni, ha van egy konkrét személy, akire gyanakszol. Kezdj el beszélni a lányról teljesen nyugodtan, anélkül, hogy utalnál rá, hogy szerinted megcsal vele. Azonnal észreveszed az arcán miképp reagál. Ha feszült lesz akkor gyanakodhatsz. Ebben az esetben általában megérintik a mellkasukat vagy megigazítják a hajukat, ingjüket. Ezek a mozdulatok a stresszes személyt megnyugtatják.

Forrás: Shutterstock

2. Kamu féltekénység

Szinte tökéletes a kapcsolatotok, majd egyszer csak kérdezgetni kezd a körülötted lévő férfiakról?Amelyik pasi hirtelen féltékenységi jelenetet rendez és ez korábban nem volt szokása, az valószínűleg a saját hűtlenségének oka lehet. Ugyanis szeretné elterelni félrelépéséről a gyanút!

3. Ne érj a telefonhoz!

A 21.században szinte mindenki a telefonján cseveg, az okostelefonok beköszöntével pedig akár egész nap pötyöghetünk kiszemeltünkkel. Ám mi van akkor ha kapcsolatban vagyunk és akkor vesszük észre ezt partnerünkön? Az első és leggyanúsabb dolog, ha a pasid állandóan csetelget a telefonján, indokolatlanul mosolyog a képernyőre, de amikor a közelébe mész, gyorsan kinyomja. Sőt már az is zavarja, amikor hozzányúlsz a telójához, szóval figyeld ilyenkor az arckifejezéseit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.