Kelemen Anna Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nekiment a megélhetési celebeknek, akik kereskedelmi célra használják a közösségi oldalakat. Kelemen Anna kijelentette, ő sosem keresne így pénzt.

Annácska beszólt az Insta-sztároknak, akik 50 ezer forintért tesznek ki posztokat. Elmondta, ő szórakozásra használja a közösségi médiát, és az ő oldalain sohasem látható reklám, és azt oszt meg, amit akar.

„Én a Kelemen Anna vagyok, szórakozásból használom az Instagramot, nem 50 ezerről egyezkedem! Amit szeretnék megosztani, azt teszem. Minden fotóm vállalható, nincsenek kereskedelmi megrendelt, berendezett láthatóan megélhetési posztok. Nemrég a Facebookra kitettem egy írást, látszik a számokon mekkora a kontraszt, de sok évem van abban, hogy a naiva vagyok, részemről maradhat is így..." – írta a posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.