Árpa Attila őszintén vallott a drogdílerkedéssel kapcsolatos vádakról

Forrás: Instagram / Árpa Attila -
kábítószer-kereskedelem Árpa Attila drogdíler kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila megelégelte, hogy a nevéhez köthető drogbotrány még mindig nem ért véget, ezért nyilvánosság elé állt.

Ahogy azt korábban megírtuk, Árpa Attilát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja a rendőrség. Tavaly tavasszal házkutatást is tartottak a színésznél, ám nem találtak semmit. Attila azt mondja, szerinte ettől függetlenül vádat fognak emelni ellene.

"A legtöbb ismerősöm röhög ezen az egészen, hiszen tudják, hogy nem vagyok díler. Ami sokkal kellemetlenebb, hogy lehet, emiatt több felkérést, reklámkampányt is elbuktam az elmúlt időszakban. Mégsem ezen, hanem az igazságtalanságon buktam ki" – mondta a Blikknek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

De nem csak őt, hanem a kedvesét, Alexandrát is megviselték a történtek:

"Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után" - folytatta a sztár, aki már eleve azt sem érti, hogy miért nála kutakodnak a hatóságok, miközben sosem foglalkozott árusítással.

"Sosem tagadtam, hogy drogoztam, de nem vagyok díler! A házkutatás után megtudtam, névtelen feljelentés miatt jöttek ki hozzám. Már akkor tudtam, hogy egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. Fél évvel később kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal". Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet" - mondta Attila, aki azt is kijelentette, hogy így vagy úgy, de bebizonyítja az ártatlanságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.