Bereczki Zoltán karantén szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán most őszintén mesélt arról, hogyan élték meg a bezártságot, az impulzus nélküli karantén-életet. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Bereczki Zoltán tavaly év eleje óta alkot egy párt szerelmével, Bata Évával. A híresség nemrég egy interjúban elárulta: ezt a kapcsolatot nem szeretné elhibázni, éppen ezért a szerelmesek még a karantén ideje alatt is megtalálták a szépet a hétköznapokban.

"Ezek a hetek megmutatták a kapcsolatunk valódiságát, hogy mennyire igazak az érzelmeink. Ezt nagyon jó volt átélni. Kiderült, mennyire mély ez a szerelem" - mondta Zoltán a BEST Magazinnak. Mint említette, a bezártság számukra kifejezetten pozitív hatásokat hozott, hiszen ennek köszönhetően még jobban sikerült elmélyíteni a kapcsolatukat.

Fotó: Mudra László - Origo

"Az elmúlt időszakban szerencsére sikerült felépíteni egy rendszert: mikor vagyunk kettesben, mikor vagyok a lányommal, és mikor vagyunk hármasban. Megtanultunk közös és csendes elvonulós programokat csinálni. Külön időt szánok arra is, hogy felhívjam az édesanyámat, a barátaimat" - mesélte a híres színész, akinek a kijárási korlátozás ideje alatt még az otthoni rendrakás művészetét is sikerült elsajátítania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.