200 kilót fogyna a negyed tonnás Géza Schobert Norbival - Fotó

Forrás: Youtube/Géza élete Official -
fogyás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Géza élete forog kockán, a 300 kilós tini utolsó reménye Schobert Norbi, aki mindent megtesz azért, hogy segítsen a kamaszfiún.

A tét valóban Géza élete, hiszen rohamosan szedi fel a kilókat: egy hét alatt hat kilót hízott, így 294 helyett 299,7 kilóról indul. A fitneszgruru a Borssal látogatta meg otthonában a fiút.

Az ő esetében nem az a tét, hogy megéri-e az apaságot, vagy fel tudja-e építeni a saját családi házát, hanem az, hogy meg-éri-e egyáltalán a holnapot„

kezdte Norbi.

200 kilót fogyna a negyed tonnás Géza Schobert Norbival Forrás: Youtube/Géza élete Official

„A te korodban és magasságoddal 80 kilósnak kellene lenned! Ez azt jelenti, hogy majdnem 220 kiló zsír van rajtad. Ez akkora mennyiség, hogy ha ezt hirtelen el kellene bírnom, öt percen belül meghalnék„ – próbálta érzékeltetni a dolog komolyságát Norbi, amivel a fiatal fiú tisztában van, ezért is akar meggyógyulni, hiszen még sokáig egészségesen szeretne élni.

Norbi megígérte neki, ha mindenben követi a javaslatait, 20 évesen már esélye lesz arra, hogy jóképű srácként meghódítsa a lányokat és a világot.

Az első hónapban ő biztosítja Gézának a napi ötszöri étkezést és az orvosi hátteret. A fiatal fiú azonban egy különös betegségben szenved: tulajdonképpen állandóan éhesnek érzi magát, ezért egyből felmerült, mi legyen, ha nem lesz elég mennyiségre az "update-koszt".

„Ha a fiú ezek elfogyasztása után is éhes marad, nyugodtan ehet még paradicsomot, sajtot és parasztkolbászt, persze kenyér nélkül. Most a legfontosabb a helyes táplálkozás, az edzéseket csak akkor kezdheti el, ha minimum 80-90 kilótól megszabadult"- magyarázta Schobert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.