Liu Shaolin Sándor baleset buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint baleset történt a Margitszigeten, melynek egyik sérültje Liu Shaolin Sándor. A gyorskorcsolya olimpiai bajnokai szerdán szárazföldi edzést tartottak a szigeten, amikor a baleset történt.

Elvileg egy fűnyíró traktor került ki a busz, amikor Liu Shaolin Sándorék odaértek: éppen kerékpáros edzést tartottak, ekkor történt a baleset - írja a Blikk.

Az olimpiai bajnok videót is posztolt az esetről Instagram-storyjában: ezen az látható ahogy félreállt busz, illetve mögötte két rendőrautó, egy mentő és több, félreállított kerékpár. A második videón pedig a busz látható, nagyjából fél-egy méterre az út szélétől, az út és a busz közötti szűkös helyre mutató nyilat helyezett el a videón Liu Shaolin Sándor, és azt írta rá angolul: "azt mondta, még van elég helyünk". Az első videóra pedig azt írta: "Mikor elüt egy busz"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.