Menekülni próbált, amikor autóval próbálta halálra gázolni párja

Forrás: Shutterstock -
gázolás Olaszország erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorfilmbeillő élete volt egy magyar nőnek egy Rómához közeli faluban. Olasz párja többször is súlyosan bántalmazta, legutóbb pedig autóval akarta elgázolni.

A 32 éves magyar nő Testa di Leprében élt 50 éves férjével, akivel életük leginkább egy szörnyű lidércnyomásra hajazott, mintsem egy kiegyensúlyozott házasságra. A férfi alkoholproblémákkal küzködött, ennek következtében pedig meglehetősen agresszívvá vált, többször megverte a nőt, akitől a pénzét és a személyes iratait is elvette, majd bezárta a lakásba. Foglyul ejtette a saját feleségét, ám ha az menekülni próbált, erőszakkal, de visszavitte a házba. Mindez 2 évig tartott.

A helyi járőrök találtak rá a nőre, teljesen összeverve, szeme alatt és karján véraláfutásokkal, zaklatottan (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A napokban pedig sikerült újra megszöknie, futás közben tárcsázta a rendőrséget. A helyi járőrök az út szélén találták meg: teljesen összeverve, szeme alatt és karján véraláfutásokkal, zaklatottan. Később kiderült, hogy a férj észrevette, hogy meglépett, és üldözőbe vette az asszonyt. Részegen kocsiba pattant, és háromszor is megpróbálta elgázolni feleségét.

A rendőrök azonnal őrizetbe vették az őrült férfit, míg a halálra rémült magyar nőt kórházba szállították, ahol kiderült eltört az arccsontja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.