A mai napig téma a '90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, a Szex és New York. Több mint húsz év után is kiderülnek újabb és újabb titkok a forgatásokról és a színészekről. Ezúttal egy egészen elképesztő részlet látott napvilágot.

Természetes, hogy egy sorozatból sok jelenetet kivágnak az utómunkák során, na de nem csoda, hogy ezeket a képkockákat nem merték levetíteni a Szex és New York egyik epizódjában. Darren Star, a rendező egy interjúban elárulta, milyen jelenet maradt ki. Mindenki kiborult, hogy egyáltalán eszükbe jutott ezt leforgatni. 

A Szex és New York rajongói kiakadtak a hír hallatán.Forrás: HBO

Az egyik részben Charlotte Michaellel randizott, és a férfi állandóan lenyomta a nő fejét, ezzel utalva arra, hogy örülne egy kis orális kényeztetésnek. Charlotte egy idő után megelégelte ezt, és szakított vele. Itt véget is ért a történet, ám kiderült, valójában leforgattak még egy jelenetet a sztorihoz, amely szerint a nő visszamegy a férfi lakására, aki éppen a kutyáját szeretné hasonló dologra rábírni, mint őt – írta a Digital Spy.
Mindenki nagy szerencséjére, ez a jelenet végül sosem látott napvilágot. Még a producert, Amy B. Harris is elismerte, óriási baklövés volt a részükről egyáltalán leforgatni ezt.