Köböl Anita szinte ragyog, így készül a szülésre – Fotó

Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony -
terhesség Köböl Anita kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető terhessége harmadik trimeszterébe lép hamarosan. Minden gondolata a szülés körül forog, már nagyon készül a baba érkezésére.

Első gyermekével várandós a csinos műsorvezető, legújabb fotóján jól láthatóan ragyog a boldogságtól. Elárulta, csupán öt kilót szedett fel várandóssága alatt eddig.

Köböl Anita már nagyon várja a babáját. Forrás: BENCE.BARSONY VELVET.ART/Bence.Barsony

„Hivatalosan is ráfordultunk a 3. trimeszterre, már igazán egyre közelebb van, hogy a karomban tartsam a kisbabám. A gondolataim a szülés és a közös életünk körül forognak, számot vetek, mit kell még beszereznem, hogyan rendezzem át a saját dolgaimat a lakásban, hogyan alakítsam ki a közös életünket. A mérlegem 29 hét 3 nap, +5 kg és millió jó érzés a szívemben, míg az övé ~38 cm, ~1200 g, és csak remélni tudom, hogy ő is jól érzi magát" - írta az Instagram oldalára.
Anita fotóját IDE kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.