Egy igazi végtelen szerelem volt az övék: Benedek Tibor és Epres Panni

Forrás: Instagram/eprespanni -
Epres Panni Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó életének 48. évében hunyt el. Epres Panni, élete szerelme a végsőkig kitartott mellette. Történetük pedig a megszokottnál is romantikusabb.

Teljesen a véletlennek köszönhetik a találkozásukat. Még gimnazista korukban találkoztak Gödöllőn, amikor Tibor 20, Panni pedig 16 éves volt. A tini szerelem azonban nem tartott sokáig, az olimpiai bajnok vízilabdás pár év múlva Olaszországba költözött, ahol 1998-ban megnősült és házasságából született egy lánya, Genevre, akinek édesanyjától később elvált. Ekkor kezdett újra randizni Epres Pannival. A vízilabdás 2004-ben végleg visszatért Magyarországra. Így nyolcévnyi együttélés után 2010-ben feleségül vette szerelmét. Első közös kisfiúk Mór 2007. júniusában született meg, 2009 augusztusában pedig kislányuk, Barka.

Benedek Tibor Epres Panni Forrás: Instagram/eprespanni

Epres Panni korábbi nyilatkozataiból pedig érezni: mindig is tudták, hogy összetartoznak, valamint azt, hogy ez egy örökre szóló szövetség lesz köztük.

Ez az utolsó nyilvános fotó Benedek Tiborról: lányával ölelkeznek

Benedek Tiborról az utolsó, nyilvánosság számára is elérhető fotót felesége tette közzé: sportoló a lányával ölelkezik a felvételen. Kattints ide a képért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.