Durván támadták Tápai Szabinát Benedek Tibor miatt, törölte a posztot

Tápai Szabina Benedek Tibor Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár durva támadásokat kapott egy posztja miatt, ugyanis összemosta hajfonata témáját Benedek Tiborra való megemlékezésével.

Nem túl szerencsés szöveget írt Tápai Szabina a hajfonatáról szóló posztjához. A sztár ugyanis elárulta, nem szerette volna elmulasztani ennek a hírnek a megosztását sem, de közben Benedek Tiborról is meg akart emlékezni.

„Még reggel lőttem ezt a csodás képet. Viszont a hírek miatt, szerettem volna megemlékezni én is! Nem mondom, hogy nincs egy kis fáradtság, de próbálom mosollyal eltakarni. A fonatom 4. napja tart, és ezzel el se merem mondani, de már több, mint egy hete nem kellett hajat mosni!" – írta Instagram oldalára.
Ám a követői teljesen kiborultak, és ízléstelennek titulálták Szabina posztját. Az egykori kézilabdás így jobbnak látta eltávolítani.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A legnagyobb Bajnok! Nem hiszem el! RIP #rip # #nyugodjbékében

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.