Gájer Bálint és szerelme még az idén összeházasodnak

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gájer Bálint és szerelme a járvány miatt úgy döntöttek, hogy elhalasztják a nyárra tervezett esküvőjüket, de az énekes most meggondolta magát: mégis megtartják. 

Gájer Bálint és szerelme nagyon készültek a nyári esküvőjükre, ám a járvány közbeszólt. Úgy döntöttek, elhalasztják a ceremóniát, ami miatt mindketten nagyon csalódottak voltak, de az énekes úgy határozott, mégis megtartják a nagy napjukat.

Gájer Bálint és szerelme még az idén összeházasodnak Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szeretném minél előbb kimondani végre azt, hogy Brigi a feleségem! Nagyjából két óra alatt átszerveztem mindent, a tatai szálloda, ahol az eredeti időpontunk volt, nagyon készséges volt, sikerült mindenkivel egyeztetnem, így már egy kész tervvel álltam Brigi elé, aki valósággal sokkot kapott. Az egész család örül nekünk és boldogok, hogy idén megtartjuk az esküvőt, főleg azért, mert így végre a babaprojektbe is belevághatunk minél előbb" - mondta a Blikknek Gájer Bálint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.