Pam Shasteen és Jonathan Langevin között akkora a szerelem, hogy már el is jegyezték egymást. Pedig a nő 60 éves a férfi pedig csupán 21. Kapcsolatukat azonban nem mindenki nézte jó szemmel.

A pár egy internetes társkeresőn ismerkedett meg, és az sem volt akadály számukra, hogy a 39 év körkülönbség mellett 1500 kilométer távolság is volt köztük. Eleinte Pamnek azonban voltak kétségei.


„Amikor elmondta, hogy 19 éves, azt gondoltam, túl öreg vagyok hozzá, hiszen van két lányom, az egyik 34, a másik 32 éves, és nagymama is vagyok. De Jonathan elárulta, mindig idősebb nőre vágyott" – mesélte a Daily Starnak a nő két évvel ezelőtti megismerkedésüket. 

Miután minden nap beszélgettek sor került a személyes találkozóra is.
Élőben még helyesebb volt, odafutottam hozzá, és megcsókoltam. Szerelem volt első látásra" – árulta el a nagymama.


Sokan már akkor furcsán néztek rájuk, és összesúgtak a hátuk mögött. Ám ez őket nem zavarta, olyannyira nem, hogy már másnap ágyba bújtak.
„Végigszexeltük az éjszakát, és elképesztő volt. Jonathan fiatal kora ellenére nem volt tapasztalatlan. Tudta, mit csinál" – lelkendezett a nő.

Pam és Johnatan később családjának is bemutatta a másikat, akik jól fogadták a kapcsolatukat, nem úgy, mint a nagymama barátnői, akik konkrétan elfordultak tőle.

Nem tudom elhinni, hogy a barátaim, akiket 30 éve ismerek, nem tudtak velem együtt örülni a boldoságomnak, csak mert Jonathan 21 éves. Ő életem szerelme, és nem érdekel, mit gondolnak mások" – mesélte szomorúan Pam.

Viszont a családja imádja új párját, olyannyira, hogy unokája már nagypapának szólítja a férfit, noha alig van köztük pár év. Johanatan édesanyja és édesapja is nagyon jóban van Pammel.