Elképesztő esetről számolt be nemrég a Drága örökösök sztárja, Lengyel Ferenc: álprofilról küldözgetnek szexüzeneteket az általa megformált Szappanos Tibor nevében. 

„B.sszalak meg a hülye pasiddal együtt, csak éppen őt szájba? Na, jó, lépek, puszi a p.ncidra" - olvasható az egyik minősíthetetlen üzenetben, amelyet Szappanos Tibor nevében küldözgetnek egy álprofilon keresztül.

"Két vagy három hónapja, az önkéntes karantén idején töröltem a profilomat, úgyhogy sehol, semmilyen formában nem vagyok jelen a közösségi oldalakon. Végtelenül szomorú, bosszantó önmagában már az is, hogy valaki ilyen hangnemben beszél mással" - mondta a színész, akit természetesen még jobban bosszant, hogy az általa megformált karakter nevében íródnak az üzenetek.

Forrás: RTL Klub

Ferenc elárulta, nem tudja pontosan, mi ilyenkor a teendő, ezért arra kér mindenkit, hogy aki csak teheti, jelentse a profilt. Mint azt kifejtette, sokan keverik Ferencet a sorozatbeli karakterével, így pedig végképp kellemetlen számára az ügy. 

"Nem szeretném, hogy bárki azt gondolja rólam, ilyen vagyok, mert ez veszélyes. Annyira felháborító, hogy szinte szavakat sem találok. Lehet, hogy állandóan a közösségi oldalakat kellene bújnom, és keresnem, mikor, ki és mit ír rólam vagy a nevemben? Így nem lehet élni, ez tulajdonképpen teljes idejű elfoglaltság lenne" - mondta a Blikknek.

"A Szappanos Tibor nevével létrehozott oldal nem tartozik az RTL Magyarország felületeihez és elhatárolódunk az onnan kikerült üzenetektől és megosztott hírektől. Az álprofilhoz semmi köze nincs a karaktert megformáló Lengyel Ferenc színművésznek sem. Kérünk mindenkit, amikor követni kezd egy általa valósnak vélt személyt, tájékozódjon arról, hogy hivatalosan létrehozott felületről van-e szó" - nyilatkozta  az RTL Magyarország Marketing- és Kommunikációs Igazgatóságától.