Szólíts a neveden válás Armie Hammer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Armie Hammer és Elizabeth Cambers Instagramon jelentette be a szomorú hírt: tíz év házasság után elválnak útjaik.

A színész és felesége pár hete még látszólag boldogságban ünnepelte a 10. házassági évfordulóját, ám most bejelentették: elválnak. Amie és Elizabeth ugyanazt a képet és szöveget posztolta Instagramra, amivel nyilvánosságra hozták a váratlan hírt, ez a követők és a rajongók számára teljesen érthetetlen.

„Tizenhárom év legjobb barátokként, lelkitársakként, társakként, majd szülőkként. Hihetetlen utazás volt, ém mégis úgy döntöttünk, lapoznunk kell és tovább kell lépnünk a házasságunkból. Ahogy belépünk ebbe az új fejezetbe, a gyerekeink lesznek számunkra az elsők, és a kapcsolatunk szülőkként és barátokként. Tudjuk, hogy ez a hír a bulvársajtóban téma lesz, de a gyerekeink és a családunk érdekében magányra, megértésre és szeretetre van szükségünk ezekben az időkben" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.